Éttermünk új büszkesége

Aki az elmúlt időszakban étterem működtetésének a feladatát látta el tudja, hogy nem hogy könnyű helyzetben nem volt ez a szolgáltató szektor az elmúlt időszakban, hanem bizony nagyon nehéz és mostoha körülmények között kellett valahogy mindenkinek talpon maradnia, ami nem kis fejtörést és nem kevés álmatlan éjszakát okozott nekem és a kollégáimnak egyaránt. Mi mindig egy csapatként állunk a nehéz feladatok előtt, mert iszonyatosan jó a kollégák viszonya, erős csapat szellem uralkodik, és az elmúlt két év szülte nehéz helyzetek előtt is mindig igyekeztünk együtt, kéz a kézben megoldást találni ezekre a nehézségekre. Hála a jó égnek azt mondhatom, hogy sikerrel jártunk, hiszen még mindig működünk, és egyetlen egy kollégánktól sem kellett megválnunk.

A mi esetünkben a tökéletes megoldást egy weboldal létrehozása hozott, hiszen ez lehetővé tette, hogy a feladatkörök kisebb nemű átalakításával sikerült a kiszállítás lehetőségét biztosítanunk az ügyfeleink számára, ami azt eredményezte, hogy nem hogy nem pártolt el tőlünk egyetlen vendégünk sem, hanem bizony jöttek újak is. Hihetetlen nagy élmény volt látni, hogy a kollégák együtt, kéz a kézben állnak helyt a feladatok előtt. Ezek közül az egyik legnagyobb az volt, hogy kellettek megfelelő képek az ételekről, és hát az ételfotózás feladata nem egy átlag fotós feladatkör, speciális tudás és tapasztalat, na és persze speciális eszközök szükségesek ahhoz, hogy tökéletes és valóban élethű képek készülhessenek az ételeinkről.

Hála a jó égnek a Fotoda csapata aztán egy tökéletes ajánlással felkeltette az érdeklődésünket, és aztán egy tökéletes partneri viszonyt sikerült kialakítanunk, ahol nem csak egyszeri megbízásként készítettek számunkra csodás képeket az ételfotók terén, hanem rendszeresen készíteni fognak számunkra képeket az oldalunkhoz és ha étlap újítás lesz, akkor ahhoz is. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy őket keresse ha hasonló feladatkörben keresnek profi szakembereket, mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni az eredményben. Mint ahogyan mi is tökéletesen elégedettek voltunk a honlapra került képekkel, és a vevők rendelése is azt mutatja, hogy bizony éttermünk új büszkesége nem csak jól sikerült, hanem tökéletes eredményt mutat.