Ajándék férfiaknak

Pedagógusként tevékenykedve nagyon szerettem átadni tudásomat nem csak a jövő nemzedékének, a gyerekeknek. Igyekeztem a hétköznapokban segítségére lenni munkatársaimnak, tanártársaimnak. Tudásomat, tapasztalataimat folyamatosan megosztottam tanár társaimmal. Amikor az intézmény igazgatója lettem, vezetőként fontosnak tartottam a jó közösség kialakítását a munkahelyen. Ennek fontos része volt a jó szakemberek megválasztása, folyamatos képzése, segítése, támogatása. Ugyan ilyen fontos volt a jó munkahelyi légkör kialakítása is, ahová szívesen járnak tanulni a diákok, dolgozni, tanítani a nevelők, érdeklődni, egyeztetni a szülők.

Évtizedekre visszatekintve úgy érzem, sikerült a kitűzött céljaimat megvalósítani. Olyan közösséget sikerült kialakítanom, ahol a dolgozók szerették, tisztelték egymást, jó hangulatban teltek a hétköznapok, így az oktató-nevelő munka is.

A munka mellett mindig szakítottunk időt a fontos események, évfordulók megünneplésére is. Nem csak a névnapokról emlékeztünk meg. A nyugdíjba vonuló munkatársainkat is mindig elbúcsúztattuk, felejthetetlen perceket szerezve nekik. Utoljára egy férfi munkatársunk vonult nyugállományba. Hosszú heteken keresztül gondolkodtam a megfelelő ajándékon. Olyat szerettem volna vásárolni, ami nem haszontalan, és használata során fel tudja idézni azokat a pillanatokat, amikor megkapta a meglepetést.

Ekkor akadtam rá az avon parfüm termékeire, ami mindenki számára, még a férfiaknak is tökéletes ajándék. Számukra is sok lehetőséget tartogat az avon parfüm. Akár a hétköznapokra, de akár rendezvények alkalmára is szívesen használják ezeket az illatokat. Ráadásul ki tudtam választani a web oldalról a legjobb férfi illatot ajándékba. E mellett igen gyakori akciók is vannak, amikor árun alul juthatnak hozzá az egyéni, bőrüknek legkellemesebb férfias illatokhoz.

Amikor átadtam a búcsú ajándékot, munkatársunk szemében látva az örömöt, miközben megpillantotta a kiválasztott illatot, tudtam, jól választottam.